Geen producten (0)

Algemene Voorwaarden

Voor de personalized jewelry en cuff bracelets gelden deze dikgedrukte aanvullende voorwaarden:

wij zijn niet aansprakelijk voor foutief doorgegeven teksten.

Elk sieraad is met de hand gemaakt. De letters/cijfers/symbolen worden stuk voor stuk in het metaal geslagen. Hierdoor kan een grillige vorm onstaan, waardoor niet elke letter precies recht staat. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

U dient kennis te nemen van de onderhoud- en draag voorschriften, kenbaar gemaakt op onze website.

Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk bij het ontstaan van eventuele allergie na het dragen van onze sieraden.

Het door u gewenste personalized jewelry of duff bracelet wordt naar uw persoonlijke wensen gemaakt. Hierdoor is het niet mogelijk om de door u bestelde en betaalde personalized jewelry en of cuff bracelet retour te sturen of te ruilen.

Algemene informatie:

Wij zullen er alles aan doen om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen dan kun je dit uiteraard retourneren of omruilen. Omdat de cuff bracelets gepersonaliseerd zijn, kunnen wij deze niet retour nemen. Om teleurstellingen te voorkomen, verzoeken wij u eerst de informatie onder de menu knop : "personalized jewelry en cuff bracelets" aandachtig door te lezen en de hierboven genoemde aanvullende bepalingen in acht te nemen!

Geef je retour binnen 7 werkdagen aan ons door. Houdt hierbij rekening met de volgende voorwaarden:
- Je mailt naar info@concettacordaro.nl en geeft aan dat je een artikel wilt retourneren of omruilen.
- Wij sturen je per email een retourformulier die je bij je retourzending moet meesturen. Dit fomulier kun je ook terug vinden op onze site.
- We sturen je per email een ontvangstbevestiging van je retouren. Terugbetaling wordt automatisch gedaan op de (bank)rekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de originele bestelling. Houd er rekening mee dat dit afhankelijk van de verwerkingssnelheid van je bank tot wel 10 werkdagen kan duren. 
- Producten dienen in de originele staat retour en in de verpakking waarin je het hebt gekregen terug te worden gestuurd. Beschadigde, gedragen en/of gebruikte producten kunnen wij helaas niet retour nemen.

Producten kunnen geretourneerd worden aan:

Concetta Cordaro

Talmalaan 9

6713 DN EDE

Als wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, en de artikelen zonder beschadigingen in de verpakking zitten, zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag.

Wij raden je aan retourzendingen te verzekeren omdat je wettelijk verplicht bent zorg te dragen voor de artikelen en omdat je verantwoordelijk wordt gehouden voor alle schade aan de artikelen totdat wij deze retour hebben. Wij raden je ook aan een traceerbare manier van verzending te gebruiken en om het bewijs van verzending te bewaren voor het geval er twijfel ontstaat. Houd er rekening mee dat je zelf de kosten voor de retourzending dient te betalen.

Mocht een sieraad onverhoopt kapot gaan, dan kan het sieraad ter reparatie teruggestuurd of teruggebracht worden. Meld dit altijd van tevoren bij ons!

Let op, de garantie is niet van toepassing op:

  • Verkleuring/slijtage van artikelen of beschadiging door ondeskundig gebruik van de sieraden;

  • verkleuring of vlekken van het metaal door aanraking met transpiratievocht, water, zeep, parfum, bodylotion en andere cosmetica;

  • gebroken of beschadigde sieraden/steentjes doordat het sieraad gevallen is;

 

Neem contact op en wij stellen  vast of de garantie van toepassing is.

 

1.1

Levertijd:

Na betaling op rekening nr.: NL58 ABNA 044 47 85 256 (ABNAMRO te Ede) kunt u na binnenkomst van de goederen deze afhalen of de bestelling wordt binnen 5 werkdagen verstuurd.

Graag onder vermelding van BESTELNUMMER, BESTELDATUM en KLANTNAAM.

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL. Als de bezorger het pakje niet kan afleveren op het gewenste adres dan zal hij een bericht achterlaten waar het betreffende pakje kan worden opgehaald. Bij bezorging door PostNL zijn de bezorgvoorwaarden van PostNL van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade/onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn dan dient de koper direct contact op te nemen met ons middel een e-mail naar info@concettacordaro.nl. Wanneer de bestelling wordt afgeleverd op het adres van uw klant, werknemer, vriendin of familie enz. dient de ontvanger contact met u op te nemen, in geval van beschadiging.

Retourneren

Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. Verplicht is een begeleidend schrijven met ordernummer en betaalgegevens. U vindt dit formulier op onze site.

1.2 De genoemde levertijden zijn een indicatie en gelden niet als fatale termijn. Overschreden leveringstijden geven de klant geen recht op schadevergoedingen of het annuleren van de order. 

1.3 N.B. Gelieve geen betalingen te doen d.m.v. contante storting op de
rekening vanwege hoge bankkosten zijn wij genoodzaakt hiervoor 10,-
euro extra te berekenen! 

 

2.1
Verzendkosten:

Bij bestellingen worden er minimaal 3 euro aan verpakking/verzendkosten berekend, of zoveel als nodig is voor de gewichtsklasse
van uw pakket.

Dit geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland! 

 

2.2
Zoek raken van bestellingen: 

Gemelli/Concetta Cordaro  is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van bestellingen en geleden schade hierdoor kan niet verhaald worden op Gemelli/ Concetta Cordaro.

Indien u zekerheid wilt over het aankomen van de bestelling kunt u er voor kiezen de bestelling aangetekend te laten versturen.

De kosten van aangetekend versturen bedragen 8,80 en zijn voor rekening van de klant.

 

3.1

 Gemelli/Concetta Cordaro  is nimmer gehouden tot het betalen van enigerlei schadevergoeding aan de klant tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van Gemelli/Concetta Cordaro.

Gemelli/Concetta Cordaro  is nimmer aansprakelijk voor gevolg of bedrijfsschade, indirecte schade en winst of omzetderving.

 

4.1
Bestellingen:

Na ontvangst van de bestelling ontvang je een orderbevestiging per e-mail.

Na ontvangst van de betaling onder vermelding van bestelnummer wordt
je bestelling uigevoerd.

Betaling binnen 14 dagen na ontvangst van de orderbevestiging.

Minimum orderbedrag is 5,00 euro.

 

4.2
Annuleren:

Bestellingen die niet binnen 21 dagen worden betaald, worden geannuleerd.

Bij terugstorting van bedragen ten gevolge van foutief gestorte bedragen zijn wij
genoodzaakt om 7,50 in rekening te brengen i.v.m. gemaakte bankkosten.

 

5.1
Ruilingen e.d.: 

Eventuele retourzendingen aan Gemelli/Concetta Cordaro  zijn voor rekening van de klant (d.w.z. een voldoende gefrankeerde retour enveloppe bijsluiten), moeten franco en onder schriftelijke opgaaf (eerst via de mail) van redenen geschieden.

Voor retour gezonden artikelen, mits ze in dezelfde staat zijn als verzonden door
Gemelli/Concetta Cordaro  kunnen andere artikelen worden uitgezocht.

 

6.1
Beschadigingen/afwijkingen:

 

Klachten van de klant moeten binnen 24 uur na levering schriftelijk (e-mail)
aan Gemelli/Concetta Cordaro  zijn kenbaar gemaakt, (per E-mail  info@concettacordaro.nl), met een duidelijke omschrijving van de klacht.  

Elk vorderingsrecht van de klant jegens ons, betrekking hebbend op gebreken in door ons geleverde producten, vervalt indien: * de gebreken niet overeenkomstig deze voorwaarden zijn gemeld; 

* de producten zich niet meer in de staat bevinden waarin zij werden
afgeleverd; 

* indien de klachten worden geuit nadat meer dan 4 dagen sinds de levering zijn verstreken.

* indien er verkeerde/manco producten geleverd zijn dienen deze eerst retour afzender te worden verzonden, 

 
 na ontvangst worden de juiste artikelen toegezonden mits de geretourneerde producten zich in de staat bevinden waarin ze afgeleverd werden.

 

6.2

Informatie, afbeeldingen,mededelingen, telefonisch of via mail verstrekt etc. met betrekking tot aanbiedingen en de belangrijke kenmerken van producten worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven.

 

6.3 Gemelli/Concetta Cordaro garandeert niet dat alle aanbiedingen en producten volledig met de gegeven informatie etc. in overeenstemming zijn.

Afwijkingen van foto's, kleuren foutieve prijsmeldingen etc. kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding.

 

7.1
Garanties:

Alle producten voldoen aan de normale eisen van bruikbaarheid. Als bij normaal (met de bestemming corresponderend) gebruik,toch gebreken optreden,wordt dit kosteloos hersteld. Gemelli/Concetta Cordaro  stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van reparatie en verzenden. Op onze garantie kan geen aanspraak worden gemaakt als het defect of de slijtage gevolg is van nalatig gebruik of als de slijtage als normaal kan worden beschouwd. Advies over het dragen en onderhouden van onze sieraden vindt u op de website www.concettacordaro.nl

 7.2 De toepasselijkheid van de garantie is ter beoordeling van Gemelli/Concetta Cordaro. 

 

8.1
Gemelli/Concetta Cordaro  behoudt het recht de Algemene Voorwaarden
van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

 

8.2 Door het gebruik van de internetsite(winkel) van Gemelli/Concetta Cordaro  en/of het plaatsen van een bestelling aanvaardt de Klant deze Algemene Voorwaarden alsmede alle andere rechten en plichten zoals die staan vermeld op de internetsite.

 

9.1 Algemene informatie:

Gemelli/Concetta
Cordaro  is gevestigd aan de Talmalaan 9,
6713 DN in Ede

K.V.K.
nummer: (onderdeel
van Gemelli) 09132303

B.T.W.
nummer: NL169104990B02

 

20-8-2014

Vandaag is een mooie dag om cookies te accepteren! (al heb ik liever de echte)Om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media maken wij gebruik van cookies. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.