Geen producten (0)

Privacyverklaring

 

Privacyverklaring Concetta Cordaro

Versie 1.0

Deze privacyverklaring is voor het laatste bijgewerkt op Dinsdag 15 Januari 2019 en zal indien nodig bijgesteld worden.

Het is dus verstandig om deze regelmatig opnieuw te lezen.

Even een dingetje: Deze privacyverklaring is van toepassing op alle diensten die Concetta Cordaro levert!

 

Over Concetta Cordaro

Concetta Cordaro is onderdeel van het bedrijf Gemelli, en staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 09132303.

Wij staan ingeschreven op het adres:

Talmalaan 9

6713 DN

Ede

Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer:

06-22757067

 

Waar gebruik ik uw gegevens voor?

I know?! Klinkt heel zwaar en alsof ik alles van je wil weten, maar ik beloof dat ik niet naar je pincode zal vragen ;-)

First of all... Ik weet hoe belangrijk je privacy is en daarom leg ik graag uit wat ik dan wel met je gegevens doe en welke maatregelen ik tref om je privacy te beschermen.

Even een dingetje: Deze privacyverklaring is van toepassing op alle diensten die Concetta Cordaro levert!

 

Contactformulier

Je krijgt de mogelijkheid om op de website een contactformulier in te vullen. Als je deze invult dan heb ik deze gegevens van je (die ik bewaar):

-voor- en achternaam

-adresgegevens

-telefoonnummer

-e-mailadres

-IP-adres

 

Maar waarom bewaar ik deze gegevens?

Ik bewaar deze gegevens zodat ik telefonisch contact met je op kan nemen als dit nodig is, met bijvoorbeeld vragen over je bestelling of opdracht, of je schriftelijk / per e-mail te kunnen benaderen indien ik je telefonisch niet kan bereiken.

 

Hoe lang bewaar ik je gegevens?

Ik bewaar je gegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor ik jouw gegevens heb verzameld. Jouw gegevens worden sowieso niet langer dan een jaar bewaard.

 

Delen wij jouw gegevens met anderen?

Nou, liever niet.

Wij delen alleen jouw gegevens als dit nodig is voor de uitvoering en overeenkomsten met jou, of om te voldoen aan de wettelijke verplichting.

 

Gegevens die bewaard worden door bezoekjes aan de website

Op onze website worden de algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klik gedrag op de website. Klinkt heel heftig, maar zo analyseer ik hoeveel je kijkt, hoelang je kijkt en hoeveel je klikt en vooral waarnaar. Dit helpt mij mijn website te verbeteren. Ik heb verder geen idee wie er achter die poppetjes zit, hoor!

 

Google analytics

Ik maak gebruik van Google analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Concetta Cordaro/gemelli bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

Alle informatie die ik krijg, alsmede het IP-Adres, worden overgebracht naar en door Google en opgeslagen in de USA. Voor meer informatie kan je het privacy beleid van Google lezen.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe mijn website wordt gebruikt en om rapporten over de website te kunnen verstrekken aan mij. Zo weten bijvoorbeeld adverteerders welke campagnes zij kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens google verwerken.

Ik heb hier geen invloed op, helaas.

Ik heb google toestemming gegeven om via mij verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Een mond vol woorden, I know, maar het is nodig dat ik dit vermeld.

 

Kan je ook zelf jouw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Helaas kan ik jou niet de mogelijkheid geven dat je zelf ook je gegevens mag zien, veranderen of mag verwijderen. Wil je toch dat er iets veranderd of verwijderd wordt? Stuur dan een mail naar info@concettacordaro.nl en ik doe mijn best voor je!

Wij zullen proberen binnen 4 weken te reageren op je verzoekje.

 

Zijn jouw gegevens beveiligd?

Ik neem het beschermen van jouw gegevens erg serieus en ik neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. De website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in de verkeerde handen vallen.

Als je denkt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wilt over de verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Concetta cordaro op via info@concettacordaro.nl.

www.concettacordaro.nl is de website van Concetta Cordaro/Gemelli.

 

Hoe zijn wij bereikbaar?

Wij zijn als volgt te bereiken:

Postadres:

Talmalaan 9

6713 DN

EDE

Vestiging adres:

Talmalaan 9

6713 DN

EDE

 

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel:

09132303

Telefoonnummer:

06-22757067

E-mailadres:

info@concettacordaro.nl

 

Gemelli/Concetta Cordaro, gevestigd aan Talmalaan 9

6317 DN Ede, is verantwoordelijk voor verwerking van de persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Onder de 16 jaar

Ik verwerk niet de gegevens van iemand jonger dan 16 jaar. Tenzij ze daar toestemming van ouders of voogd voor hebben. Ik kan niet controleren of iemand ouder dan 16 is. Daarom raad ik aan om als ouder betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van je kinderen. Zo voorkomen wij samen dat we gegevens van kinderen verzamelen zonder de ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat ik jouw gegevens heb verzameld zonder toestemming, kan je contact met me opnemen via info@concettacordaro.nl , dan verwijderen wij deze informatie!

 

Verzoek verwijdering, aanpassing gegevens

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, wil ik graag een kopie van je identiteitsbewijs. Ik vraag jou deze mee te sturen bij het verzoek. Maak een kopie van je ID en maak de MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort!), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 4 weken!

 

Klacht indienen over behouden persoonsgegevens

Via de volgende link kan je een klacht sturen over het behouden van jouw persoonsgegevens.

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Zo, he he, dat was het. Saai, toch?!

Wij maken gebruik van cookies (al heb ik liever de echte)om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.