Geen producten (0)

3 Pinterest

3 Pinterest

Blog 3 23 februari 2021

 

Pinterest

 

Ben jij ook zo verslaafd aan Pinterest?! Ik heb zoveel borden dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Dan heb ik iets heel leuks opgeslagen, maar waar ook alweer? Of ik denk voordat ik naar bed ga: Nog heel even Pinteresten. Om vervolgens op de klok erachter te komen dat het al 01.30 uur is….

                                                                  

 

Pinterest is voor mij echt een bron van inspiratie. Te leuk. Ik zoek er naar van alles, of het nu knutsel ideeën zijn of interieur beelden, bloemenpracht of trouwjurken. Ik vind teveel leuk! En wat dacht je van al die schattige huisdier foto’s? Of prachtige kleuren paletten? Tips voor vlek verwijderen of je visitekaartje?

En ineens bedacht ik me: ik moet ook op Pinterest! IK. Mijn bedrijf, bedoel ik dan! Want waar gaan ouders in spé zoeken naar een geboortekaartje? Op Pinterest natuurlijk! Hoe gaaf zou het zijn als ik straks ooit terug mag horen dat mijn geboortekaartjes gezien zijn op Pinterest. Of dat mensen ze zelfs gaan opslaan of met elkaar delen/uitwisselen. En dat er uiteindelijk ooit iemand een offerte aanvraagt: ik zag je kaartjes op Pinterest en ik wist meteen dat we een match waren!

Daar doen we het voor. Om de hele wereld kennis te laten maken met mijn kaartjes. Volg jij me al? Want dat zou ik leuk vinden! Sorry als ik je daarmee ook verslaafd maak. Ik ben Concetta Cordaro en ik ben verslaafd aan Pinterest. ( nu zeg jij: hallo, Concetta)

Je vindt mijn zelfgemaakte bord hier: https://nl.pinterest.com/concettacordaro/_created/

 

                                                                         

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Koekje erbij?  Om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media maken wij gebruik van cookies. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.